Lily Dream Wedding hääsuunnittelu palvelut

Lily Dream Wedding palvelut suunnitellaan juuri sinun juhlaasi ajatellen.

Järjestämme kanssasi konsultaatiotapaaminen, jossa keräämme tietoja teistä ja toiveistanne. Kun olette antaneet hyväksyntänne, voimme aloittaa suuren päivänne suunnitelun.

Hääsuunnittelupalvelumme pääkohdat ovat hääsuunnittelu, design ja suunnitelman hallinta sekä toteutus.

Toteutamme häitä Suomessa ja ulkomailla. Kysy tarjousta juuri sinun häihisi.

 

picnic

Suunnittelu:

Lily Dream Wedding ei rajoita suunnittelun tuntimäärää. Meille on tärkeää tehdä hääpäivästänne toiveiden täyttymys.  Voimme myös auttaa budjetin hallinnassa, kartoittaa ja neuvotella juhlapaikan sekä muut hääpalvelut. Saatte säännöllisiä päivityksiä siitä, missä vaiheessa suunnittelu on. Olemme jatkuvasti tukenanne ja tarvittaessa annamme viime hetken neuvoja juuri ennen häitä.

 

Design:

Tästä alkaa hauskuus, sillä nyt ideanne muuttuvat todeksi. Saatte erityisesti teille suunnitellun tunnelmataulun täynnä ideoita, värejä, kankaita ja kuvia, jotka auttavat teitä visualisoimaan, miltä unelmienne häät näyttävät. Mikään realistinen toive ei ole meille liian suuri.

 

Suunnitelman hallinta:

Hääpäivä vaatii paljon koordinointia. Lily Dream Wedding varmistaa, että voitte rentoutua ja nauttia suuresta päivästänne tietäen, että ammattilainen huolehtii asioista puolestanne. Voimme somistaa hääpaikan, valvomme aikataulua ja varmistamme aikataulut myös muiden palveluntoimittajien kanssa.

Lily Dream Wedding voi huolehtia myös henkilö- ja tavarakuljetuksista hääpaikalle, talousarviosta, somistuksesta, istumajärjestyksestä, hääkarkeista ym.

 

Lily Dream Wedding hääsuunnittelun palvelut: (kysy hinnat juuri sinun juhlaasi)Evening table arrangement

-  Konsultaatio

- Hääsuunnittelu: Voimme avustaa suunnittelussa juuri niin paljon kuin haluatte, teeman valinnasta ja somistusideoista budjetin laatimiseen ja lahjalistan ylläpitoon. Hinta koostuu sen mukaan, kuinka paljon apua tarvitsette. Pyytäkää tarjous.

 -Juhlapaikan koristelu: Koristelemme juhlapaikan ja/tai kirkon toiveidenne mukaan. Voitte myös vuokrata tai ostaa koristeita kauttamme.

 -Juhlapaikan ja palveluntuottajien etsintä: Tarvitsetteko apua hääauton, kukkien ja pitopalvelun etsinnässä? Ettekö löydä sopivaa juhlapaikkaa? Jos olette kiireisiä, tarvitsette jonkun, joka etsii nämä palvelut puolestanne.

 -Häiden viimeistely: Tämä palvelu sopii teille, jos suunnittelette ja toteutatte häät itse alusta loppuun, mutta haluatte varmistaa suunnitelman ja helpottaa loppumetrien työtaakkaa. Neljä viikkoa ennen häitä tarkastamme suunnitelmanne ja teemme parannusehdotuksia, varmistamme palveluntuottajat ja laadimme hääpäivän aikataulun, jotta te voitte keskittyä vain unelmienne hääpäivästä nauttimiseen.

-Hääpäivä-apu: Hääpäivänä teidän ei tarvitse huolehtia siitä, tuleeko orkesteri ajallaan ja muistaako valokuvaaja kuvata teille tärkeät henkilöt. Kun Lily Dream Wedding on paikalla, pitopalvelu ei häiritse vastavihittyjen ensimmäisiä hetkiä kysymällä, milloin voidaan aloittaa tarjoilu. Me olemme paikalla huolehtimassa siitä, että kaikki sujuu toiveidenne ja suunnitelmienne mukaan. Organisoimme aikataulun mukaisesti hääpäivänne kulun, voimme toimia myös seremoniamestarina ja toteuttaa somistuksen. Palveluun kuuluu tapaaminen muutamaa viikkoa ennen hääpäivää.
 

 

Tuolihuppujen vuokrausburgundy sashes

 

Upeat tuolihuppumme muuttavat juhlapaikkanne tavanomaisesta ainutlaatuiseksi. Tuolihuppujen vuokraus on juuri niin helppoa kuin sen pitääkin olla: me huolehdimme siitä, että tuolihuput ovat tyylikkäät, asetamme ne paikoilleen ja puramme somistuksen sovittuna aikana. Täydelliseen kokonaisuuteen kuuluu myös häiden teemaväriin sopiva somistusnauha.

Tuolihuppuvärit: valkoinen, musta ja punainen.

 

 

Hääpaketit ( hinnat alkaen 1.1.2019)

 
 

Pronssi: Konsultaatio, yhteydenotot, hääsuunnittelu,palveluntuottajien kartoitus alk.2900€ (sis. 24% alv)

 

Hopea: 1 + hääpäiväpalvelu alk.3500 € (sis.24% alv)

 

Kulta: 1 + hääpäiväpalvelu ja tuolihuput  alk.4500€ (sis.24% alv)

 

Platina: 1 + hääpäiväpalvelu, tuolihuput, somistukset kauttamme . Kysy tarjousta.

 

Tampereen ulkopuolelle lisäämme hintoihin matka- ja majoituskulut.